No1: FORSHAGA

Forshaga blev först ut med att 8 st lämna sina uppdrag i kommunfullmäktige för att bli partipolitiskt obundna och 7 av dessa har anslutit sig till det som Knapptryckarna står för: FOLKOMRÖSTNINGAR I ALLA STORA OCH VIKTIGA FRÅGOR!

Nu kommer dom att agera som Knapptryckare, då det är Folkets Röst som skall avgöra vart dom kommer att lägga sina röster. Jan-Erik skapade nu historia med att ta detta kliv in i verkligheten, den verklighet som både han och alla andra i Forshaga lever i.

Det händer mycket i Sverige idag, men detta med att visa att NU FÅR DET FAAN VARA NOG, detta är inte något som kommer att försvinna bara för att någon vill det… detta har kommit för att stanna!

Vi kommer att fylla på med mer text här inom kort…

Uffe & Jan-Erik

2 svar

  1. Det är så fantastiskt roligt och spännande med er i Forshaga. Tack för att ni blivit Knapptryckare. Övertygad om att ni kommer göra succé bara folk fattar galoppen.
    🥰💞

  2. Mycket bra där i Forshaga och vill man att ”Knapptryckarna” ska synas i kommunerna så kan man dela ut foldrar i sin stad eller kommun. 🤔🇸🇪

    Jag delade ut foldrar med Knapptryckarna i Halmstad och det var den 5 september 2023 och med ett eget initiativ.
    Jag vet ej hur det mottogs, men jag gjorde en insats i alla fall för att folkrörelsen Knapptryckarna ska synas även på Sveriges västkust och i Hallands län. 🇸🇪😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå