FREE Julian Assange

Yttrandefriheten har blivit en bristvara och frågan är vad det är som bestämmer över vad som får sägas och varför man sätter munkavle på journalist efter journalist som vill agera som just journalister. Rädslan är ju den största av alla negativa krafter som en skribent av rang har som ett mentalt motstånd till att utöva sin ädla konst på ett sanningsenligt och välmenande sätt.

Man kallade ju journalister för ”folkets ventiler” en gång i tiden, tillsammans med artister som hade skinn på näsan. Idag så har ju båda dessa yrkesgrupper fått backa hela vägen till ”de tystades avdelning” mer eller mindre.

Det finns undantag, typ Roger Waters från Pink Floyd, som har både skinn på näsan samt en massa raka budskap som kommer ur hans mun. Tyvärr så slåss han och många andra mot sina medmänniskors flathet att våga och att orka stå emot Mammon… penga-guden, som bestämmer så mycket i livet för så många, för att gå emot den delen av tillvaron, detta kan ju kosta dig antingen din frihet eller ditt liv, eller i bästa fall… all din status i samhället inklusive hem och mat för dagen.

Inga pengar inget liv!

Fortsättning följer, men vi måste hitta nya vägar till frihet, för den väg som många av dagens journalister färdas på idag, dessa vägar ingår i en mörk labyrint som man inte hittar ut ifrån av egen kraft… om man inte känner folkets stöd. Det är ju därför som vi alla skall få vår röst hörd, så att dom journalister som vill oss alla väl, att även deras röster blir hörda… och inte bara satta bakom lås och bom om det går fel…

Julian Assange är ju än så länge ett levande exempel på detta och fortsätter dom stora pojkarna som styr oss alla, in i olika krig, att få som dom vill, ja då blir han bara ett exempel, för klockan slår nog tolv när som helst för honom… men vi som har minnet i behåll, vi vet ju vad och vilka som ligger till grund för hans påtvingade tystnad.

Sanningen har ju ett pris… ett väldigt högt pris för Julian Assange!

Uffe Bejerstrand

 

8 svar

 1. WOW!
  Vilken skillnad på gamla och nya hemsidan!! 🙂
  Bra jobbat och stort tack för all tid och engagemang ni lägger ner
  för era medmänniskor framtids skull <3

  1. Jo du, detta blir bra… och snart kommer vårt forum upp… då blir det fart!
   Uffe

 2. Ja det är en skrämmande tid vi lever i. Hur sanningen och friheten stryps mer och mer.
  Hur det kan vara ett brott att få säga sin mening och stå upp för vad man tycker?
  Och att våra politiker har makten att kunna tysta journalister, artister och många andra i olika media branscher genom olika lagar o förbud.
  Där måste fler stiga åt sidan och våga att vägra att finna sig i detta. Men de krävs att man blir många och de kommer ta tid, vi tänker på vår trygghet före vår frihet. Även inom polis och myndigheter så måste de komma till insikt med vem jobbar det för??? Och förstå att de är statens lakejer och är en länk i denna vidriga kedja.

 3. Julian Assange är en sådan skamfläck för all mainstream media, först faktiskt lite hyllad, men sen nertystad eller påhoppad när man fick nya order och det inte längre passade narrativet

  1. Det finns inga ord att beskriva hur illa fallet Assange är hanterat…
   Uffe Bejerstrand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå