PROJEKTASSISTENT SÖKES

Hej,

Mitt namn är Håkan Waxegård och jag söker någon som kan assistera mig i projekt som förbättrar världen. Jag jobbar just nu med tre otroligt spännande, roliga och superviktiga projekt. Det är tre projekt som alla går i varandra. Jag kan just nu bara berätta om ett av dem; det är en schysst social mediaplattform, som till skiljer sig väsentligt från dagens stora techjättar. Här äger alla kreatörer (artister, influencers, fotografer, hälsocoacher, författare, ja alla kreatörer)  sina egna rättigheter och  90% av alla intäkter går tillbaka till kreatören som skapat. Detta är ett fantastiskt projekt, som kan bidra till att kreatörer kan leva på vad dom skapar. Ett projekt som också kan minska den psykiska ohälsan bland unga, som har ökat lavinartat pga dagens sociala medier.

Är du intresserad av att jobba med mig och flera andra spännande och professionella personer, så hör av dig. Först av allt, så söker jag en person som kan assistera mig. Du bör vara en person som är social, driftig, och har lätt att prata med folk, men som också är ordningsam, och gärna duktig på administration. Lite datavana och intresse för sociala medier är ett plus. Vi värdesätter också dig som kan ”tänka utanför boxen”.

Omfattningen är till en början halvtid med placering 1-2 dagar per vecka i Eksjö i Småland. Utöver det kan man jobba hemifrån eller sitta på kontoret i Stockholm eller Göteborg. Halvtid kan snabbt bli heltid eller tid däremellan, om intresse finns för det. Timersättning eller projektlön utgår enligt överenskommelse.
Skicka intresseanmälan till; hakan@waxegard.se  Är du intresserad av att jobba med andra arbetsuppgifter för mej eller den sociala mediaplattformen, så får du gärna komma in med en allmän intresseanmälan också. Stora saker är på gång…
Det här är förresten vem jag är och en del av vad jag startat genom åren:
www.hakanwaxegard.se

Hej från Håkan

3 svar

  1. Tack för föreläsningen i Nora!
    DU har verkligen inte suttit på latsidan! Fantastiskt CV!
    Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå