Knapptryckarnas HEMSIDA

Knapptryckarna – Det Nya Folkpartiet… nej då, men Folkets Nya Parti… men kul att man tänker efter när man ser ordvalet, för vi är ju egentligen bara Folkets Röst och detta kan man ju benämna på 1000 olika sätt, detta är ett av dom…

Idag är ”dagen efter”… man vaknade till liv efter en lång resa på jakt efter den perfekta hemsidan.

Att bygga enkelt men ändå så att även dom små detaljerna inte blir för enkla och att dom viktiga inte kommer med för att dom är för ”tunga” att skriva om i text, ja detta har ju tagit sin tid. Samma som med om det skall vara bilder på folk eller illustrationer, som visar på ett trevligt sätt vart skåpet skall stå och texten skall ligga.

Jag och Lars Jansson har stött och blött detta tillsammans med Fredrik Karlsson som programerat allt och Thomas Stålberg som illustrerat med gubbar och gummor. Resan har varit väldigt lång, för vi har inte råd att göra om och göra rätt, utan hemsidan måste landa i nåt riktigt bra och vara rätt från start.

Eftersom vi inte gjort detta innan, att fronta en folkrörelse med ett enda budskap… att all makt skall utgå ifrån folket, men med betydelsen att folket skall ha det slutliga ordet i typ ALLT som är av vikt, så är vi alla amatörer i just detta, men bra på det vi gör i vanliga fall. Detta tycker jag att vi fått till väldigt bra. Det fattas ett par saker, som en chatt, men detta är på G om vi bara kan lösa problemet.

Webbutiken kommer att städas upp så vi kommer att ha full koll på den och bara ta fram material som matchar vår profil till 100%. Detta tillsammans med övriga sidan kommer att bearbetas dagligen och detta kommer att bli vårt nya hem, här bor vi, detta är grunden… sen kommer vi ju att köra vidare på alla sociala kanaler där ute och dra in folk hit… att skriva in sig så att vi når alla med telefon och mail mm…

Så med dessa korta ord om detta, så vill jag bara tillägga följande:

VI HAR KOMMIT FÖR ATT STANNA!

Ulf Bejerstrand

17 svar

 1. Knapptryckarnas grundidé med direktdemokrati är den enda realistiska modellen för sann demokrati.
  Förutsättningen är dock att knapptryckarna har kunskaper och inte bara trycker utifrån tro och propaganda. Det bör därför ingå i Knapptryckarnas agenda att inspirera till och stimulera studier, kunskapssökande, kritisk forskning, debatter och diskussioner. Men med den moderna tekniken borde det vara enkelt att fixa.
  Jag vill vara med i studiegrupper om framtidens skola, om kost och hälsa, om miljö (OBS ej klimat :-D), om läget i världen, konflikter och motsättningar – och mycket mera…
  Knapptryckarna inspirerar…

 2. Vilken snygg och användarvänlig hemsida! Pedagogisk och lättnavigerad! 👍🏻

   1. Det kommer så fort vårt FORUM kommer… då kan man logga in via ID och sen både radera och ändra… 🙂

 3. Jättefin ny hemsida. Bra struktur. Bra innehåll redan, fast den inte funnits så länge i detta skick. Den är ännu bättre än den första vi gjorde tillsammans. Föreslår dock att ni kör texterna i tvåspaltig om det går att fixa. Blir mera lättläst då.

  Kör på. Snart bara två år kvar till valet. Hoppas på en ny gemensam valsedel i tid, typ valblankett där alla partier finns med. Det blir lite svårare för dom som inte vill släppa fram oss att fuska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå