Angelica Wiik & ”Livets Träd”

I min konst där bestämmer jag över det jag vill måla, ingen får styra mina tankar, där är jag fri att skapa vad jag vill.

I min värld finns det balans mellan det onda och det goda där alla varelser dansar tillsammans och där musiken flödar fritt, för musik är helande för själen så som jazzens liv i rosenrött.

Människa och djur – vi delar alla på Moder Jord!

Jag har alltid älskat att måla på nätterna. Jag målar, spelar musik och dansar, just nu är jag inne på Balkan-musik, det går så lätt att måla till. Sedan sover jag till lunch innan jag tar en långpromenad med min 4 gatuhundar och därefter börjar jag måla igen. Lever mitt liv halva tiden i Hälsingland och halva i en lägenhet på söder i Stockholm. Älskar dom två världarna… att få själv bestämma vart jag skall befinna mig.

Där kommer Knapptryckarna in i min värld, för jag vill vara med att forma min tid på denna planet, både genom mitt måleri och via folkets röst.

Så enkelt det skulle kunna vara, att skapa sin egna tillvaro på vår planet, att jag som konstnär skulle kunna inspirera människor till att börja skapa för sig själva och för andra, att vara med och forma sina liv utan en massa korrupta politiker som styr.

Jag sticker ut med det jag gör och kan smyga in mitt tänk, att bli en självständig människa som har blivit lurad hela livet att tro på dom styrande. Nu när inget stämmer längre, som vi har fått lära oss, så är det dax att gå samman och visa vad folket står för, för innerst inne så tror jag vi kan förändra mer än vi har fattat.

När jag tappade lusten och tron på en ljus framtid som många kämpar för idag, så dök Knapptryckarna upp och jag blev hoppfull, så då tänkte jag att en målning till KT kändes bra för mej att måla, som innehåller en massa symbolik såsom livets träd, trappan till ljuset, örnen som står för frihet och fjärilar… och inte att förglömma musikens helande toner och fullmånen som lyser med sin kraft.

Det märkligaste med allt är att jag började måla ”Livets Träd” en vecka innan mamma dog, hon var konstnär och kämpade för rättvisa och fred och hon älskade livets träd som hon planterade. Jag slutförde sen målningen efter hennes död… och hon trodde ju också på folkets röst.

Kram Angelica Wiik 🥰

Facebook

YouTube

Utställningen 18:e Maj

6 svar

 1. Härligt och att drömma sig bort samt att skapa! 😊🌻🇸🇪

  Ja Knapptryckarna är ett mycket bra val och bättre än sossarnas förstörelse! 😡😡😡😠😠😠

  Socialdemokraterna var möjligtvis ett bra parti för över hundra år sedan, men usch nej!
  Tack till Zozzzzarna och även NEJ till alla andra partier som snackar goja i Rosenbad.
  …och Svikardemkraterna = (Sverigedemokraterna) vilka jävla hycklare och mesar! 😠😡🖕

  Folkrörelsen Knapptryckarna med direktdemokrati och #FolketsRöst ska segra! 🇸🇪📣🌻

 2. Ursäkta stavfel. Förstörelse och inte min usla svenska. Jag, Johan, skärpning och ordning i klassen som
  lärarna röt till förr! 📣

  Ja lite humor skadar ju inte i ett galet Sverige och en clownvärld av korkade politiker och makthavare!
  😊🇸🇪📣✏

 3. Du är en fin människa skriver lite dikter själv det har hjälpt mig mycket att skapa något själv är nog väldigt bra.
  / Per

 4. Tack för alla fantastiska kommentarer 🙂
  Tänk vilken fantastisk värld vi kan skapa tillsammans om folket fick bestämma .
  Och Tack Uffe du gav mej kraften att fortsätta kämpa
  Och med din underbara humor så viktigt .
  Kram Angelica 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå