TA TILLBAKA SVT

Stadsbiblioteket, Helsingborg

Den 13 april samlas folket återigen i Stockholm, Göteborg, Helsingborg och i Malmö för att demonstrera under parollen ”Ta tillbaka SVT” – denna gång med målet att samla 5000 personer.

”Vad fan får jag för pengarna”, är en mer relevant fråga än någonsin. Statlig media vi tvingas betala för har fallerat genom åren och är idag en media som levererar mörkläggning, polariseringar och lögner på rad.

Att de själva skriver på sin hemsida att de ska vara oberoende och opartiska, visar på lögnen. Botten blev nådd när SVT:s vd Hanna Stjärne nominerade vänsterextrema Expo till Årets tidskrift.

”Här röstar vi rött”, uppger journalisten Joakim Lamotte att han fick veta när han anställdes på Sveriges Radio en gång i tiden.

Media kallad ”Den tredje statsmakten”, ska i grunden stå på folkets sida och granska makten. Detta upphörde för länge sedan och statlig media ägnar sig istället åt att granska folket åt makten.

”All makt ska utgå från folket”, står det skrivet. Det är upp till folket att lämna TV-soffan och visa sitt missnöje. Det är ingen annan än Du som kan förändra det som är fel. Låt oss samlas och visa på folkets verkliga makt.

 

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå